SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE DE SKANDENBERG

VIDEO&FOTO Gică Hagi, invitat special la Campionatul Mondial de skandenberg de la Constanța! „Regele”, față în față cu „Iron Man” Oncescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 17:15

Campionatul mondial de skandenberg are loc în acest week-end la Constanța. Invitatul special al evenimentului a fost Gică Hagi.  

Competiția de la malul mării este una de proporții nemaiîntâlnite pentru țara noastră. Peste 1.200 de sportivi din 55 de țări au luat startul în calificări. România este reprezentată de cvintuplul campion mondial Ion „Iron Man” Oncescu. Celălelt român care va concura în Pavilionul Expozițional va fi Radu Valahu, în cadrul probelor de forță.  

Ceremonia de închidere a evenimentului va avea loc duminică seară.

Hagi vs Oncescu :) 

Scăpat de stresul Ligii 1 după victoria obținută de Viitorul aseară, scor 3-0 cu Chindia Târgoviște, Gică Hagi a onorat invitația organizatorilor Mondialului de skandenberg. Sportivii au stat la coadă pentru o poză cu „Regele”, momentul culminant fiind acela în care fostul mare internațional s-a așezat la masă în fața lui „Iron Man” Oncescu. 

Gică Hagi a oferit și medaliile în proba destinată persoanelor cu dizabilități. 

VIDEO&FOTO Gică Hagi, invitat special la Campionatul Mondial de skandenberg de la Constanța! „Regele”, față în față cu „Iron Man” Oncescu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează