SPORTURI  »  ALTELE  »  LANSARE

VIDEO+FOTO Volkswagen Golf 8 a fost lansat! Detalii fantastice ale noului model + Imaginile oficiale

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 18:43

Volkswagen Golf a lansat cea de-a opta generație în anul în care a împlinit 45 de ani. 

Volkswagen Golf a ținut ascuns noul model timp de două săptămâni, însă acum a oferit pozele oficiale ale noului autoturism. Mașina are 4,284 mm lungime, 1,789 mm lățime, conform auto-bild.ro.  

Golf VIII se prezintă cu o nouă imagine, față de generațiile anterioare. Partea frontală are acum faruri mai mici, lățimea mașinii este subliniată, iar capota a fost și ea restilizată. 

+23 FOTO

Interiorul noului Golf 8 este fantastic, revoluționar! Consola centrală are un aspect redesenat, iar o noutate absolută o reprezintă panoul din stânga volanului, unde sunt comenzile pentru faruri, halogene, dezaburire parbriz și încălzire lunetă. 

Mai mult, Golf 8 are 11 versiuni de motorizare, dintre care 5 hibride. Cifrele de putere oferite sunt 110 CP, 130 CP și 150 CP. Gama de motorizări este completată de patru unități pe benzină (TSI), două dieseluri (TDI) și una pe gaz natural comprimat (TGI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gabryel28
gabryel28  •  25 Octombrie 2019, 21:00

Tot golf ramane :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează