SPORTURI  »  ALTELE  »  AREST

VIDEO Imagini uluitoare cu Tiger Woods, după ce a fost arestat de poliție

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 12:08

Poliția din Florida a făcut publice primele imagini cu Tiger Woods, celebrul sportiv reținut pentru că a fost prins duminica trecută conducându-și masina sub influența băuturilor alcoolice.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante, jucătorul încercând din răsputeri să se țină pe picioare, sub privirile polțistilor care intenționau să-l interogheze.

 
Police release Tiger Woods dashcam video

Police in Florida have released footage of the golfer Tiger Woods struggling to walk, after he was found asleep at the wheel of his car http://bbc.in/2rXk9Nj

Posted by BBC News on 1 Iunie 2017

Tiger Woods a fost eliberat în cele din urmă din detenție.

Citește și: Fostul lider mondial la golf Tiger Woods, arestat!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dchldiu
dchldiu  •  01 Iunie 2017, 15:08

Voi o tot trageti cu alcoolul, cu toate ca i s-a facut test cu alcoolscopul si teste de sange care au iesit negativ. DUI (Driving Under Influence) nu inseamna doar alcool, ci pot sa fie droguri (si aici a iesit negativ) sau medicamente (aici e problema). Omul a luat mai multe tipuri de medicamente prescrise (probabil pentru dureri) care combinate sau nu, au avut efectul din imaginile filmate. Omul a tras pe dreapta si s-a culcat, insa daca nu o faci intr-o parcare predestinata odihnei, ai cam pus-o. Probabil daca a tras pe dreapta, a luat medicamentele si a adormit si l-au trezit rapid, era omu' inca groggy sub efectul lor. Oricum, bine ca n-a condus sub efectul lor... se putea incheia tragic pentru el sau alti participanti la trafic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează