SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO Khabib Nurmagomedov a ajuns la un palmares de 28-0 și lansează o provocare istorică: „Ne batem, iar toți banii, fie ei și 30 de milioane, merg la copiii din Africa!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 17:13

Rusul Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins azi-noapte prin KO pe americanul Dustin Poirier (30 de ani) și a ajuns la un palmares incredibil în UFC, 28-0. 

Nurmagomedov bate toate recordurile în sporturile în UFC. Lupta de la Abu Dhabi, împotriva americanului Dustin Poirier, s-a sfârșit în runda a treia. 

Rusul a reușit să își facă adversarul să cedeze, apoi a lansat o provocare istorică: l-a invitat pe legendarul George St-Pierre, 38 de ani, (26 de victorii din 28 de meciuri) să revină în octogon!

„Poate voi reuși să mă lupt cu George St-Pierre. E un star uriaș al acestui sport, un mare campion și un tip pe cinste. E un exemplu pentru toți! Dacă revine, propun ca toți banii din bursă, chiar de-ar fi 30 de milioane de euro, să fie donați copiilor din Africa”, a spus Nurmagomedov după meci. 


Cel mai probabil, următorul adversar al lui Nurmagomedov va fi însă Toni Ferguson. 

Ironii la adresa lui McGregor

Nurmagomedov nu l-a uitat pe irlandezul Conor McGregor, luptător pe care l-a învins în urmă cu 11 luni. 

„De ce nu s-a întâmplat nimic de data asta? De ce am avut atât de mult respect unul față de celălalt?” Dacă vă amintiți meciul meu precedent, cu omul ăla lipsit de respect (n.r. Conor McGregor), am fost nevoit să fac atâtea rahaturi. Vreau să uit tot! MMA-ul este despre respect!”, l-a înțepat Nurmagomedov după meci pe McGregor..  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1814132635398779
Mihai Gradinaru  •  09 Septembrie 2019, 08:50
Postat de alegsandru pe 08 Septembrie 2019, 17:47

Victoria prin strangulare sau tehnica articulara se numeste submisie. Daca scrieti o stire despre sportul asta macar invatati regulile minime ca la toleranta si curcubeala sunteti top. KO este victoria obtinuta prin lovituri.

de unde sa stie autorul diferenta dintre submisie si KO? Afara de Liga 1 nu au habar de nimic. Cat despre valoarea adversarilor, daca McGregor, care este unul din cei mai valorosi strikeri de la lightweight n-a avut ce sa-i faca nu vad ce i-ar face Ferguson...Si cam asta-i ultimul pe care nu l-a pus jos.Chiar sunt curios cine se mai inscrie pe lista

metaljuve
metaljuve  •  09 Septembrie 2019, 05:40

N-are un stil placut, dar deocamdata nu i-a gasit nimeni antidotul. Eu unul nu l-as ridica atat in slavi pt ca doar ultimele 2 lupte le-a avut cu adversari puternici. 2Noiembrie: Masvidal - Nate Diaz UFC 244

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  08 Septembrie 2019, 20:09
Postat de ogica30 pe 08 Septembrie 2019, 20:00

In afara de acele procedee de lupte libere,,nu e bun de nimik...asta cauta mereu sa isi puna jos adversarul...la o lupta de box..e 0

Inseamna ca e bine ca sportul nu este box :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează