SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA, KO

VIDEO Mircea Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Marian Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:09

Mircea Badea, 44 de ani, continuă să fie ținta ironiilor în spațiul online după KO-ul devastator încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, într-un meci demonstrativ de kick-boxing.

Cunoscutul polițist Marian Godină l-a ironizat pe Badea prin intermediul unei postări apărute pe pagina sa de Facebook. „Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp”, a scris Godină, postarea sa strângând aproape 20.000 de like-uri. 

Un user care a comentat la o postare pe Facebook a strâns peste 3.700 de like-uri la o glumă indecentă cu Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea:

În plus, pe internet a început să se viralizeze cu repeziciune și o fotografie cu o hârtie de  „o bucată”, bancnotă reprezentată printr-o imagine cu Mircea Badea. 

CONTEXT: Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a fost protagonistul unor imagini incredibile sâmbătă după-amiaza. Badea a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing de către Teodor „Tedi” Emi și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni.

În startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția promptă a medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

Vezi și: Top 5 glume pe Facebook după bătaia încasată de Mircea Badea: „Ai făcut statul paralel cu podeaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
1941175382802906
Tory San  •  04 Februarie 2019, 19:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

346981032815030
Marc Steffan  •  04 Februarie 2019, 18:48

Te-ai trezit la Realitate sau mai prinzi posturi straine pe Antene, Bade Mirtzan?

636956183126358
Lucian Dimitriu  •  04 Februarie 2019, 18:42

Mircea, păcat că nu ai învățat până la vârsta asta un adevăr știut de mii de ani, când te amesteci cu porcii miroși și tu a cocină. Astfel de spectacole, în care singur te-ai implicat, sunt organizate numai pentru distracția și spre deliciul plevei și scursurilor societății. Pe vremuri duelurile nu erau permise între cei cu ranguri diferite, boierii nu stăteau la masă cu slugile, popota ofițerilor nu era la un loc cu cea a subofițerilor și exemplele ar putea continua. Tu ai vrut să rupi aceste bariere și uite așa ai ajuns să fii "bătut" de un motociclist.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează