SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTOGP

VIDEO // Momente de panică pentru Marc Marquez » Fratele și un om din echipa sa i-au sărit în ajutor

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 18:35

Marc Marquez și-a dislocat umărul în timp ce sărbătorea încă un mare succes al carierei. Pilotul Honda și-a speriat serios fanii la finalul cursei din Japonia, dând semne că are probleme. I-au sărit în ajutor fratele său, Alex, pilot de Moto2, și un membru din echipa sa.

Problemele spaniolului la umăr sunt mai vechi, după cum el însuși a explicat: "Umărul a fost punctul meu sensibil de-a lungul întregului sezon și nu am spus multor oameni. Au știut câțiva din echipa mea. După finalul sezonului va trebui să mă operez. Nu e o operație grea, dar recuperarea e de lungă durată, d-asta am ales să o fac în decembrie".

"Când a venit Redding să mă felicite și m-a îmbrățișat, mi-a sărit umărul. A fost o îmbrățișare atât de puternică încât mi-a dislocat umărul. Nu a fost prima dată când am avut genul ăsta de probleme în 2018" Marc Marquez

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  23 Octombrie 2018, 09:22

Redding știa...:))

marian0904
marian0904  •  22 Octombrie 2018, 22:16

Ca naiba! Ce mare bucurie l-a apucat pe Redding sa-i disloce lui Marc umarul. Bine ca nu i-a sarit in cap, asa cum se mai poarta prin fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează