SPORTURI  »  ALTELE  »  IMAGINI ȘOCANTE

VIDEO SCANDALOS » Scene teribile în Cecenia! Meciuri de MMA între copii menite să-i binedispună pe conducători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 19:13

Președintele interimar federației ruse de MMA, Fedor Emelianenko, a dezvăluit pe pagina de twitter niște scene halucinante.

Într-o gală fastuoasă organizată cu ocazia zilei de naștere a președintelui Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, au fost organizate partide de MMA între copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Toate acestea aveau menirea de a binedispune numeroasa audiență, printre care se numărau cei mai importanți demnitari ai statului.

Scenele violente erau ovaționate frenetic de cei prezenți, deși unul dintre copii era lovit în repetate rânduri, fără a se putea apăra.

"Noi trebuie în primul rând să fim un exemplu pentru tânăra generație și să avem grijă de sănătatea lor. Participarea la luptele de același nivel cu adulții poate provoca daune ireparabile pentru sănătatea copiilor. Acestea ar putea afecta starea fizică și cea psihică a copiilor", a scris Fedor Emelianenko pe pagina sa de instagram.

Fedor Emelianenko este un fost luptător rus de MMA, cvatruplu campion mondial la Sambo masculin. Acualmente este deputat în Duma regională a Belgorodului și președinte interimar al federației ruse de MMA.

(Adrian Jitea)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Octombrie 2016, 11:14
Postat de cpt.ahab pe 05 Octombrie 2016, 19:59

Hai, lasa-ma! Cecenii? Cei agresati de rusi? Cecenii? De mila carora plangea toata lumea civilizata?! Nu pot sa cred, domnule!

Nu e vorba despre cecenii aia independenti.Sau care vroiau sa fie asa. E vorba despre cecenii colaborationisti ,guvern pro-rus. Mentalitatea criminala sovietica n-a disparut.

idutzu
idutzu  •  05 Octombrie 2016, 20:24

si daca imaginile sunt scandaloase de ce le dati? pentru placerea voastra sau a altor *** ca voi? rusine!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Octombrie 2016, 19:59

Hai, lasa-ma! Cecenii? Cei agresati de rusi? Cecenii? De mila carora plangea toata lumea civilizata?! Nu pot sa cred, domnule!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close