SPORTURI  »  ALTELE  »  BĂTAIE

VIDEO Scene reprobabile » Un arbitru din România, bătut și înjurat de jucători » A fost salvat cu greu de jandarmi

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 16:41

Momente de groază în liga a 5-a! Arbitrul de centru Petruţ Ovidiu Nicolae, din Curtea de Argeş, a fost bătut şi înjurat de jucătorii echipei oaspete la meciul dintre AS Lereşti şi AS Cetăţeni, din cadrul Ligii 5-a, seria Nord.

La Câmpulung, în minutul 53 al partidei AS Lereşti – AS Cetăţeni, la scorul de 0-1, arbitrul Petruţ a acordat lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, în urma unui fault făcut de jucătorul oaspeţilor, Daniel Lică. În urma acestei decizii, centralul întâlnirii a primit mai multe injurii, a fost bruscat şi lovit de către jucătorii oaspeţi, chiar sub privirile celor trei jandarmi chemaţi la faţa locului de către un angajat al Primăriei Câmpulung, care se ocupă de întreţinerea stadionului Municipal.

După ce au fost salvaţi de furia jucătorilor de la AS Cetăţeni, cei trei arbitri au părăsit terenul de joc în deplină siguranţă, sub protecţia forţelor de ordine ale Jandarmeriei, care i-au însoţit până la ieşirea din oraş.

Scene asemănătoare s-au petrecut şi la partida dintre Vulturii Vultureşti şi Petrolul Hârtieşti acolo unde arbitrii au fost bruscaţi, loviţi şi înjuraţi de jucătorii echipei gazdă.

(de Emilian Florescu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  18 Martie 2019, 20:37
Postat de cneius pe 18 Martie 2019, 19:33

AS Lereşti şi AS Cetăţeni, Vulturii Vultureşti şi Petrolul Hârtieşti - va dati seama ce este pe acolo!

Trebuie să ai o doză de inconştienţă ca să arbitrezi în România în ligile inferioare.

cneius
cneius  •  18 Martie 2019, 19:33

AS Lereşti şi AS Cetăţeni, Vulturii Vultureşti şi Petrolul Hârtieşti - va dati seama ce este pe acolo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează