SPORTURI  »  ALTELE  »  ȘEDINȚĂ FOTO

VIDEO și FOTO Transformare incredibilă! Un fost medaliat olimpic american a devenit femeie: "Spuneți-mi Caitlyn!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 19:51

Fostul campion olimpic american Bruce Jenner a ajuns în stadiile finale ale transfomării sale din bărbat in femeie.

Bruce, care acum își spune Caitlyn și cere să fie folosite prenume feminine cînd este vorba de el, a pozat pentru celebra revistă americană Vanity Fair, într-o ședință foto care a făcut înconjurul lumii.

Fostul sportiv, aflat acum la 65 de ani, a trecut prin mai multe operații care fac trecerea de la sexul feminin la cel masculin.

Jenner luat medalia de aur la Jocurile Pan Americane din 1975 și la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976, ambele la decatlon, și a fost permanent în atenția publicului în ultimii ani datorită participării la reality-show-ul Keeping up with the Kardashians, fiind tatăl vitreg al celebrelor trei surori, Kim, Khloe și Kourtney.

Înainte de a lua această decizie, Bruce Jenner a fost căsătorit de 3 ori, avînd 6 copii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
triarius
triarius  •  02 Iunie 2015, 11:02

Stimata redactie, inteleg apetitul in crestere pentru articole de tabloid dar macar si pe alea va rog sa le faceti cu o minima deontologie. Asa ca, va rog sa va hotarati asupra sexului omului, nu de alta dar in titlu il faceti din barbat femeie si, in cuprins, invers. Totusi...

onduku
onduku  •  01 Iunie 2015, 23:37

Asta-i Valahu'? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  01 Iunie 2015, 20:52

la un asemenea articol sunt mai multe commenturi de la dinamovisti. *** ha ha ha. *** rusinea romaniei strikes back.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează