SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO Tolea Ciumac și Rambo al Moldovei, gata de o nouă confruntare! Pe cine mizează Moroșanu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 14:50

Tolea Ciumac, veteranul neînvins în România de 10 ani în lupta la sol, și Florin Lambagiu, alias Rambo, se vor duela pe 5 martie, la Arad, într-un meci de MMA în cadrul galei Dynamite Fighting Show. 

Confruntarea vine la 5 luni după ce Rambo l-a învins pe Ciumac pe reguli de kickboxing la Iași, în ciuda diferenței mari de kilograme și înălțime. De data aceasta însă, întâlnirea va fi pe regulile preferate de Tolea, acolo unde „Ursul Siberian” nu a pierdut niciodată în România la profesioniști. 

Tolea și „Rambo”, duelul declarațiilor

„Nu mă încurcă faptul că are cu peste 40 de kilograme mai mult decât mine și nici faptul că este neînvins. Presiunea e pe el, nu pe mine. Sunt pregătit și determinat să închid această serie de victorii a lui Tolea”, a spus Lambagiu, care are un titlu de campion național în sambo. 

De altfel, conform unui sondaj realizat pe pagina de facebook a Dynamite Fighting Show, la care au participat peste 11.000 de persoane, 63% (7.100) l-au indicat ca favorit pe Lambagiu, în timp ce pe Tolea Ciumac mizează un total de 4.200 de fani, reprezentând un procent de 37% din totalul voturilor. 

„Rambo e ca o fantomă pentru mine de la eșecul din toamnă. De atunci toată ziua numai la el mă gândesc. Nu îmi dă pace de când am pierdut, mi-a crescut și barba. Mă culc eu el în gând, mă trezesc cu el în gând. Am zis că nu îmi mai rad barba până nu îl bat pe Rambo. Și prima oară am fost sigur de victorie, dar l-am subestimat. Dacă și acum iau bătaie, înseamnă că nu am ce căuta în sportul ăsta!”, a fost replica lui Tolea. 

Moroșanu mizează pe Tolea

Promotorul Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroșanu, consideră că supergreul născut în Republica Moldova are prima șansă. „Rezultatul sondajului este unul surprinzător, având în vedere că Tolea este specialist în lupta la sol, iar performanțele sale sunt greu de egalat în România. Personal, nu îl văd pe Rambo favorit, însă totul e posibil acolo în ring. Cert este că i-am văzut pe ambii foarte determinați să câștige”, a spus Moroșanu. 

Duelul de pe 5 martie, de la Arad, se va disputa la categoria open pe reguli de MMA, 3 reprize a câte cinci minute. Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei bilete.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  25 Februarie 2020, 15:09

CIRC DE DOI BANI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close