SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENT

VIDEO + FOTO Momente de panică în București! Un troleibuz a luat foc în centrul orașului

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 12:33

Un troleibuz a luat fost în această dimineață în București. În mijlocul de transport erau doar două persoane și nimeni nu a fost rănit.

O primă jumătate de duminică intensă pentru Primarul General al Capitalei, Gabriel Firea. Mai întâi, și-a expus pe rețelele de socializare aptitudinile fotbalistice în duelul pentru minge cu copiii săi, acasă. „Atunci când te visezi Hagi", a scris Firea la postarea de dimineață, ea recunoscând în mai multe rânduri că-l simpatizează foarte mult pe „Regele" fotbalului românesc

La un pas de tragedie!

Doar că politicianul nu a avut prea mult timp să strângă aprecieri în mediul online. Cadrele de pe gazon au rămas la „și altele" după ce un troleibuz a luat foc în Capitală. Din fericire, nu a fost raportată nicio victimă. În troleibuzul respectiv, erau doar șoferul și o călătoare, care au ieșit la timp din autovehicul. 

Mașina se deplasa în plin centrul Bucureștiului, evenimentul nefericit s-a petrecut pe bulevardul Lascăr Catargiu. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD și o descarcerare. Urmează a se afla din ce cauză s-a produs incendiul, care de-abia ce-a fost stins.

VIDEO Autobuz în flăcări în București

„Pun mai presus interesele lor?!"

Primarul General al Capitalei a revenit cu noi atacuri împotriva celor care stopează achiziția de noi mijloace de transport în comun. 

„Sper ca toți ce ce blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine. Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani. În continuare, suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate. Ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viețile oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!", a reacționat Firea.

FOTO. Un troleibuz a luat foc în București

+5 FOTO

Vezi și:

FOTO Imagini impresionante cu calea ferată Otopeni - Gara de Nord! Când se vor finaliza lucrările

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează