SPORTURI  »  ALTELE  »  STEAUA

VIDEO Victorie magnifică pentru Steaua în Champions League + FAZA ZILEI: filmuleț haios al bucuriei după meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 22:13

Echipa de polo a CSA Steaua a obținut o victorie importantă în LEN Champions League împotriva Stelei Roșii Belgrad, scor 8-3.

Partida din bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua a fost la discreția roș-albaștrilor, chiar dacă primul sfert s-a terminat 0-0. La pauză a fost 3-1, după al 3-lea sfert 7-1, iar scorul final 8-3.

Pentru Steaua au marcat: Alexandru Ghiban (2 goluri), Uros Cuckovic (1), Victor Antipa (1), Mihnea Chioveanu (1), Jerko Kragic Marinic (1), Marios Kapotsis (1) și Andrei Prioteasa (1).

Pentru Steaua e prima victorie în LEN Champions League în 5 meciuri. Ca și adversara de azi, steliștii aveau înfrângeri pe linie.

clasament polo

După joc, campioana olimpică la spadă Ana-Maria Brânză-Popescu, soția poloistului stelist Pavel Popescu, a distribuit pe facebook un filmuleț haios. 

Steliștii au arătat că nu stau bine numai la polo și au celebrat victoria printr-un sincron spectaculos. 

"Victorie în Champions League pentru Steaua Polo. CSA Steaua București 8-3 Steaua Roșie Belgrad. Bravos pentru meci și pentru sincron", a scris Ana-Maria Brânză.

 

Victorie în Champions League pentru Steaua Polo ‍♂️ CSA Steaua București 8-3 Steaua Roșie Belgrad Bravos pentru meci și pentru sincron Doar v-am spus că au idei mișto colegii de la #SteauaTV Daniel Remes @Grădinaru iulian @Teo Avramescu

Publicată de Ana-Maria Branza Official pe Miercuri, 19 decembrie 2018

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2264101893823582
Kiss Péter  •  20 Decembrie 2018, 10:38

Ce folos,daca sintem la sfarsitul clasamentului.Noi in polo nu contam:Italia,Ungaria,Serbia,Croatia,Montenegro,Grecia,Spania,USA si Australia sint natiunile care pot emite pretentii indiferent de ce turneu vorbim,!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Decembrie 2018, 23:07

felicitari !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează