SPORTURI  »  ALTELE  »  JO DE IARNĂ 2018

Vladimir Putin iese la atac după ce Rusia a fost exclusă de la Jocurile Olimpice: "Decizie fabricată și motivată politic, fără îndoială"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 19:38

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a comentat decizia Comitetului Executiv al CIO de a exclude Rusia de la Jocurile Olimpice de iarnă. În opinia acestuia, decizia este una politică. 

"Toate acestea au aerul unei decizii fabricate şi motivate politic. Noi vedem asta, iar eu nu am nicio îndoială în această privinţă.

Rusia, țară cu antecedente serioase în ceea ce privește probelemele cu dopajul, a fost exclusă oficial marțide la Olimpiada de Iarnă, competiție ce va începe în februarie, în Pyeongchang (Coreea de Sud).

Sportivii ruși care vor dori să participe la Olimpiadă o vor putea face însă în mod independent, sub steagul olimpic.

"Fără cea mai mică îndoială, noi nu ne vom opune, nu-i vom împiedica pe sportivii noştri să ia parte la Jocurile Olimpice", a adăugat Putin, potrivit RIA Novosti.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:37
Postat de deva1 pe 06 Decembrie 2017, 20:12

O porcarie ce face occidentul...

Vorbesti serios? Asta nu tine de occident, tine de fair play-ul sportiv. Tine de respectul fata de cei care isi sacrifica tineretea pentru o medalie olimpica. Mens sana in corpore sano!

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  06 Decembrie 2017, 21:06

Foarte corecta decizie. La rusi dopajul in sport este pus la nivel de stat cu implicarea nemijlocita a presedintelui. Au castigat fraudulos Olimpiada din Soci, atunci cand au fost schimbate probele de urina a sportivilor. Si asta e inca foarte putin, pentru anexarea Crimeei si ocuparea Ucrainei de Ect, Rusiei trebuia de luat dreptul de a organiza CM2018. Dictatorul Putler a scapt inca ieftin.

calinescu_
calinescu_  •  06 Decembrie 2017, 20:56

PE SERENA N-AU SUSPENDAT-O PENTRU DOPAJ DAR PE SHARAPOVA AU EXCLUS-O PENTRU MEDICAMENTE PERMISE INAINTE CU 2 SAPTAMANI ....!! POLITICUL SE BAGA PESTE TOT ....!~!!! NU-I CORECT ....!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează