SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE JUDO

Zi neagră la Mondialul de Judo! Două românce eliminate în primele tururi

Monica Ungureanu
Monica Ungureanu

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 13:48

Monica Ungureanu și Andreea Chițu au pierdut în primele meciuri la Mondialul din Azerbaidjan de Judo și nu au intrat în lupta pentru medalii.

Mondialele de jodo care au debutat joi, la Baku (Azerbaidjan), au adus pe tatami și primele sportive din România. Monica Ungureanu (categoria 48 kg) a pierdut în primul tur la portugheza Catarina Costa și a fost eliminată.

La 52 de kilograme, fosta campioană a Europei și dublă vicecampioană mondială, Andreea Chițu a pierdut și ea în turul 2 la rusoiaca Natalia Kuziutina, după ce trecuse în runda inaugurală de Carbajal Gamarra (Peru). 

Sâmbătă vor intra în concurs vicecampioana olimpică Corina Căprioriu Ștefan (57 kg), dar și Alexandru Raicu (73 kg). România îi mai are în concurs pe Ștefania Dobre (63 kg) și pe Daniel Natea (plus 100 kg).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  22 Septembrie 2018, 01:32

Chitu a pierdut la o sportiva buna, dar din pacate deja au trecut ani buni de la o performanta notabila. Se anunta mult mai mult de la ea la un moment dat. Restul... Monica Ungureanu tot speranta ramane, Natea la fel, sa vedem ce poate Caprioriu, nu m-ar mira sa revina ea la un nivel net superior celorlalti judokani romani.

alegsandru
alegsandru  •  21 Septembrie 2018, 23:03

Forza Gusa the Geostrategist!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează