SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Zmărăndescu, pas cu dreptul afară din cuşcă » Prima victorie ca antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 octombrie 2013 16:50

Academia de sport infiintata de Catalin Zmarandescu in urma cu doar cinci luni in Anglia a inregistrat deja primul succes. Saptamana trecuta, primul luptator format de catre actualul campion mondial MMA a castigat meciul intr-o maniera entuziasmanta: KO tehnic prin strangulare in mai putin de doua minute.

Stabilit in Marea Britanie acum 4 ani, Zmarandescu a facut pasul afara din cusca MMA acum o jumatate de an, atunci cand a pus bazele unei academii de sport care ii poarta numele. Primul sportiv aruncat in lupta de antrenorul Zmarandescu are se numeste Alexandru Ignat, are 22 de ani si e din Birlad.

"Am castigat mult mai repede decat speram sa o fac, desi emotiile au fost mari. Nu atat pentru ca debutam in circuitul semi-pro MMA, ci pentru ca imi doream foarte mult sa nu-l dezamagesc pe Catalin, caruia ii multumesc pentru incredere", a marturisit Alex.

Emotiile au fost mari si pentru antrenorul sau. "Stiam ca Alex are calitati si ca e bine pregatit fizic, dar psihic nu ai de unde sa stii daca ai ales bine momentul pentru a-l baga in cusca decat dupa ce iese de acolo. Din fericire, s-a dovedit ca am fost inspirat, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. E primul meu succes ca antrenor in Anglia si sunt mandru de cum s-a comportat Alex in cusca. De acum incolo, totul depinde de el", a declarat Zmarandescu pentru GSP.RO.

Pana in luna decembrie a acestui an, "Zmarandescu Sport Academy" va angrena in competitii alti 5 sportivi, dintre care un copil in varsta de 12 ani si o femeie, toti romani stabiliti in Marea Britanie.

Fostul badigard al lui Gigi Becali, campion mondial MMA in versiunea IFC, isi continua si cariera de luptator. Pe 23 noiembrie se va bate pentru centura mondiala, in versiunea CFC, cu Harry Duiver, 26 de ani, din Olanda, intr-o gala ce se va desfasura la Londra.

"Ca luptator n-am emotii atunci cand intru in ring, dar ca antrenor risti sa albesti inainte de vreme, asta e clar" - Catalin Zmarandescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Octombrie 2013, 19:58

Asta s-a apucat serios de treaba...

putregaiu
putregaiu  •  15 Octombrie 2013, 17:55

Mare sport asta... steroizi si strangulari

usla
usla  •  15 Octombrie 2013, 17:24

Cinste lui si tarii din care provine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează