SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

Zoltan Kelemen promite o săritură cvadruplă în 2011

Zoltan Kelemen, Kelemen, patinaj
Zoltan Kelemen, Kelemen, patinaj

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Zoltan Kelemen, prezent la CM de la Torino, va pregăti abia pentru sezonul viitor o săritură cu patru rotaţii

Ieri au debutat la Torino Campionatele Mondiale de patinaj artistic. În concursul individual masculin, România este reprezentată de Zoltan Kelemen, elevul lui Cornel Gheorghe.

Patinatorul în vîrstă de 23 de ani va prezenta la Mondiale acelaşi exerciţiu care i-a adus calificarea în finala Europenelor de la Tallinn, prin clasarea pe locul 19, dar care la Jocurile Olimpice de la Vancouver l-a poziţionat abia pe 29. "Schimbarea exerciţiului în timpul sezonului competiţional este dificilă şi riscantă", a declarat Kelemen în urmă cu cîteva zile. Programul românului cuprinde toate săriturile triple importante. "Mă voi antrena pentru un cvadruplu în sezonul următor. Voi începe cu un salchow, cel mai uşor, pentru a trece apoi la cvadruplu toe loop", a explicat sportivul.

Zoltan Kelemen intră în concurs azi, cu programul scurt. În concursul feminin, România este reprezentată de Sabina Paquer, sportivă cu dublă cetăţenie, franceză şi română.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  24 Martie 2010, 11:12

Ügyes! Sok sikert!

 •  24 Martie 2010, 03:36

Bravo! Cu o saritura cvadrupla vei ajunge acolo sus. Sper sa iti iasa cat mai repede si sa o faci fara emotii in concursuri! Bafta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează