SPORTURI  »  ATLETISM  »  CUPA EUROPEI DE ARUNCĂRI

Două medalii de bronz pentru România la Cupa Europei de aruncări

nicoleta
nicoleta

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Delegaţia României prezentă la Cupa Europei de aruncări, desfăşurată la Arles (Franţa) în perioada 20-21 martie, a obţinut două medalii de bronz prin Nicoleta Grasu, la aruncarea discului, şi Anca Heltne, la aruncarea greutăţii, informează site-ul oficial al Asociaţiei Europene de Atletism, preluat de mediafax.

Anca Heltne a reuşit să se claseze pe ultima treaptă a podiumului, după ce a aruncat greutatea la 19,11 metri, fiind depăşită de Nadzeya Ostapciuk (20,16 m) şi Natalia Miknevici (19,55 m), ambele din Belarus.

Nicoleta Grasu a obţinut medalia de bronz la proba de disc, după ce a reuşit o aruncare de 59, 92 metri, iar primele două poziţii au fost ocupate de germanca Nadine Muller (64,30 m) şi de poloneza Zaneta Glank (59,95 m). Tot în proba de disc, românca Ileana Sorescu s-a clasat pe locul nouă, reuşind o aruncare de 54,47 m.

La proba feminină de aruncare a ciocanului, Bianca Perie s-a clasat pe poziţia a noua, obţinînd un rezultat de 65,34 metri. Competiţia a fost cîştigată de germanca Betty Heidler cu o aruncare de 72,48 metri.

La suliţă, două românce s-au calificat în finală. Monica Stoian s-a clasat pe locul şase, cu 58,66 metri, în timp ce Maria Negoiţă, cu rezultatul de 54,64 metri, a fost a noua.

La probele masculine, un singur român a reuşit să se califice în finală, Levente Bartha, la suliţă, care a încheiat pe locul şapte, cu o aruncare de 74, 69 metri.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (1)
 •  22 Martie 2010, 23:39

Oare nici un ziar nu este in stare sa se uite pe site-ul EAA si sa vada ca si Sergiu Ursu a luat medalia de bronz la disc seniori cu 61.19 m. Este suficient ca Mediafax sa scrie prostii si toate ziarele sa le preia ? Mai bine dati un telefon la FRA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează