SPORTURI  »  ATLETISM  »  

Fără Olimpiadă

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Oana Pantelimon, care a sărit ieri pentru ultima dată, a renunţat să meargă la Beijing, deşi avea îndeplinit baremul olimpic

Ediţia a treia a Grand Prix-ului " Monica Iagăr" s-a consumat ieri, la Bucureşti, în Sala Rapid. Concursul a fost marcat de două evenimente. Primul a fost reprezentat de retragerea oficială a Oanei Pantelimon. Medaliata cu bronz olimpic la Sydney 2000 a luat decizia de a renunţa la cariera competiţională încă de acum 7 luni. "După Mondialele de la Osaka mi-am spus că aici s-a terminat cu săritul şi nu am mai revenit asupra deciziei", a declarat atleta. Fosta ei colegă, Monica Iagăr i-a spus că poate să-şi organizeze retragerea într-un mod mai festiv şi i-a propus să sară la Grand Prix. "A fost un efort suplimentar pentru Monica, dar nu regretăm nici una dintre noi".

Oana Pantelimon a fost deja numită antrenor la Clubul Steaua. "Mulţi mi-au zis că m-am grăbit cu retragerea, deoarece aveam îndeplinit încă de anul trecut baremul de calificare la Olimpiada de la Beijing, dar le-am spus că nu merg deoarece nu vreau să ajung să rîdă lumea de mine", a precizat Oana. Ea a participat la ultimele trei ediţii ale JO.
Grand Prix-ul "Monica Iagăr" a fost cîştigat de rusoaica Ecaterina Savcenko, cu o performanţă de 2,00 metri, prag ce nu a fost atins însă şi de vicecampiona mondială de la Osaka, Anna Cicerova, care s-a oprit la 1,98 m.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  17 Martie 2008, 09:32

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://pmwcqoohbkzndx.com >http://pmwcqoohbkzndx.com</a>

Vezi toate comentariile (1)
Comentează