SPORTURI  »  ATLETISM  »  MAŞINI

FOTO Colecţionarul de supercar-uri » La un pas de condamnare, Oscar Pistorius şi-a mai cumpărat o maşină de lux

Audi R8 Spyder +4   FOTO
Audi R8 Spyder

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:13

La 4 luni după ce şi-a executat logodnica, Pistorius, de "supărare", şi-a achiziţionat un Audi R8 Spyder. În garajul său de lux se mai află un McLaren MP4-12C Spider, cadoul lui după medaliile de aur cîştigate la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Londra, de acum doi ani, un Range Rover şi un Volvo XC 60.

După oribila crimă în care şi-a împuşcat logodnica, Oscar Pistorius şi-a pierdut fanii. Milioane de oameni din întreaga lume, care pînă atunci îl admiraseră pe sud-african pentru performanţele sale sportive de excepţie, au realizat că eroul lor era, de fapt, un criminal.

Degeaba a încercat atletul la proces să impresioneze, fie acoperindu-şi urechile cînd poliţiştii descriau ce-au văzut atunci cînd au examinat cadavrul iubitei sale, iar la auzul concluziilor medicului legist a vomat într-o găleată, verdictul opiniei publice a fost de neclintit.

Pistorius şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia, declarînd că a tras în fosta sa prietenă deoarece a confundat-o cu un răufăcător care intrase prin efracţie în locuinţa sa.

Pistorius, îndrăgostit de femei, arme, tigri şi maşini
Profund îndurerat, Oscar Pistorius a profitat de faptul că judecătorii l-au lăsat în cele din urmă în libertate pînă la pronunţarea verdictului şi şi-a continuat viaţa luxoasă în vila sa de la Pretoria. Sud-africanului i-au plăcut tot timpul femeile frumoase, armele, tigrii şi maşinile, în special supercar-urile. Şi, pentru că şi-a permis, în garajul său sînt parcate maşini exclusiviste, normal foarte scumpe.

Chiar dacă veniturile sale au fost reduse cu 40 de milioane de dolari, mulţi sponsori anulînd contractele pe care le aveau în derulare cu Pistorius după odioasă crimă, şi în aceste condiţii, pentru sufletul său, Pistorius a mai făcut o achiziţie.

La patru luni după ce şi-a executat iubita, în plină "depresie", acesta s-a dus la o reprezentanţă Audi din Johannesburg pentru a-şi comanda un Audi R8 Spyder. Preţul de pornire pentru o astfel de maşină este de 175.000 de euro!

Cadoul său de Crăciun
Cu 6 luni înainte, de Crăciun lui 2012, sud-africanul şi-a făcut singur un cadou. Unul pe măsura rezultatelor sale de la Jocurile Olimpice şi cele Paralimpice de la Londra, unde a cîştigat două medalii de aur în probele atletice de 40m şi 4x100m: McLaren MP4-12C Spider.

Un Range Rover şi un Volvo XC 60 completează parcul auto al lui Oscar Pistorius. Cît se va mai bucura de ele? Doar judecătoarea Thokozile Masipa, care va da verdictul săptămîna viitoare în acest caz, ştie ce-l aşteaptă pe Pistorius.

Deocamdată, atletul criminal a scăpat de două capete de acuzare: nu a premeditat crima şi a fost achitat pentru posesie de muniţie. Magistratul din Africa de Sud a mers pe varianta infracţiunii de omor din culpă, sancţiunea pentru această faptă fiind de maximumum 15 ani închisoare.

Cum nu există un minim de pedeapsă, Pistorius ar putea scăpa chiar cu o condamnare cu suspendare!!! Ar fi culmea!

633738-parc-auto-pistorius.jpg

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
www.serviciipe.net
www.serviciipe.net  •  28 Septembrie 2014, 22:44

Intrati pe www.serviciipe.net pentru a fi la curent cu cele mai noi produse , reduceri , site-uri si multe altele . Tot odata punem la dispozitia membrilor review-uri despre cele mai noi comunitati de gaming , hosting si webhosting . Daca va faceti cont si explorati site-ul nostru , veti descoperi multe modalitati de a face bani numai stand pe un scaun si alocandu-va putin timp pentru acestea . Dispunem de un staff amabil si gata sa va ajute in tot ce aveti nevoie .

marian0904
marian0904  •  14 Septembrie 2014, 23:08

Ca multe procese cu jurati, si-n acesta a contat celebritatea inculpatului. Demontarea probelor se face in mintea juratilor. Marea problema a juratilor este ca, probabil, unii s-ar putea considera criminali in sinea lor daca ar da sentinta de vinovat. Pentru mine intrebarea principala este de ce Pistorius a actionat fara sa stie unde e femeia. Chestiunile tehnice cred ca s-au discutat si rasdiscutat in Africa de Sud. Chiar daca nu l-au condamnat pt omor cu premeditare, Pistorius poate face inchisoare, dar si sa dea familiei victimei o suma consistenta. Ca vad ca are de unde. In acest caz cred ca juratii sau judecatorul nu trebuie sa-si faca prea multe scrupule.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:27
Postat de adriann_ pe 14 Septembrie 2014, 13:07

Bula asta care a scris articolul e mai atins la cap decat Pistorius. O minima documentare ar fi permis aflarea unor 'detalii' cum ar fi faptul ca apararea a demontat cu probe de nerefuzat toata teoria procuraturii. A reiesit clar ca Pistorius a tras fara sa-si puna protezele, ca el a tipat, nu prietena lui, ca n-au fost doua serii de impscaturi etc etc. Sigur, oricum e anormal ce-a facut, dar pana la ce scrie amaratul asta in 'articol'...

o daaaa... este deja gasit vinovat pentru ucidere din culpa si va putea primi o pedeapsa de pana la 15 ani inchisoare. desi, animalul ala a ucis-o cu sange rece pe amarata lui de iubita....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează