SPORTURI  »  ATLETISM  »  INTERNAŢIONALELE ROMÂNIEI

FOTO Înoată, nu aleargă! » Imaginile zilei la Campionatele Internaţionale de atletism ale României

În timpul cursei de 3.000 m obstacole, Adela Băltoi s-a împiedicat de gard şi a căzut pe burtă în groapa cu apă. +8   FOTO
În timpul cursei de 3.000 m obstacole, Adela Băltoi s-a împiedicat de gard şi a căzut pe burtă în groapa cu apă.

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 22:01

Cu un nume predestinat, Adela Paulina Băltoi a reuşit o căzătură direct pe burtă în groapa cu apă în cursa de 3.000 metri obstacole. Ea a prins totuşi podiumul.

Stadionul Dinamo din Bucureşti a găzduit, în week-end-ul trecut, Campionatele Internaţionale ale României. Cu o participare peste aşteptări, 300 de sportivi din 8 ţări, competiţia nu a înregistrat însă şi rezultatele aşteptate.

Performerii întrecerilor au fost Angela Moroşanu, care a fost cronometrată cu 22,93 secunde în proba de 200 metri, şi Mihai Donişan, care a sărit în înălţime 2,28 metri. La start s-a aflat şi vicecampionul olimpic de la Atena 2004 la triplusalt. Marian Oprea a fost cel mai bun în proba sa, dar cu o săritură modestă: 16,65 m.

Din cele trei ore de concurs, Gazeta vă prezintă imagini inedite cu sportivi, din cele pe care ochiul liber al spectatorului nu le poate surprinde. Căzătura pe burtă a Adelei Băltoi în groapa cu apă, din care s-a ridicat cu greu şi apoi a continuat cursa, ba, mai mult, a cîştigat medalia de bronz la 3.000 m obstacole. Şi efectul şocului aterizării pe saltea asupra corpului sportivei din Bulgaria, Venelina Veneva, la săritura în înălţime.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  16 Iunie 2013, 18:09

Mi se pareau mai interesante rezultatele.

cfrclujole
cfrclujole  •  12 Iunie 2013, 16:48

Se mai intampla...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează