SPORTURI  »  ATLETISM  »  DOPAJ

Gabriela Szabo cere măsuri drastice după scandalul de dopaj: "Este inadmisibil! Cei în cauză trebuie să plătească!

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2016 13:59

Aflată în Timișoara, cu ocazia unui eveniment de alergare dedicat olimpismului, Gabriela Szabo a vorbit despre scandalul de dopaj care a lovit sportul românesc.

Fosta campioană olimpică consideră că problema trebuie tratată tranșant.

"Îmi pare rău de tot, în contextul de azi, vizavi de sport și în special de sportul românesc, e o tragedie prin care trecem, din punctul meu de vedere. Trebuie să avem motivația să mergem mai departe, iar cei în cauză să plătească. Pentru că e inadmisibil din perspectiva mea, un om care a condus sportul românesc, să avem asemenea cazuri de dopaj.

Aici trebuie să plătească atât federațiile sportive naționale care sunt implicate, cât și anturajul fiecărui sportiv în parte", a declarat Gabriela Szabo.

Fost ministru al Tineretului și Sportului, Szabo nu crede că cei depistați pozitiv pot da vina pe contextul general din sportul mondial.

"Vorbim de sportivi cu maturitate, care nu mai au șase ani în sport, au experiență foarte mare, așa că e exclus ca cineva să poată să te înfluențeze. Trebuie să căutăm adevărul mai departe. Trebuie să se facă urgent o comisie de investigație și să se afle adevărul. Iar cei în cauză să răspundă, deoarece legislația noastră e clară în ceea ce-i privește pe cei care sunt răspunzători de un asemenea dezastru", a mai spus Gabriela Szabo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Mai 2016, 15:56

...sa se investigheze ...dar sa nu se schimbe ...nimic ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează