SPORTURI  »  ATLETISM  »  INVITAŢIE

GALERIE FOTO Constantina Diţă, ambasadoare pentru atletism

Constantina Diţă în India +2   FOTO
Constantina Diţă în India

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 16:30

Campioana olimpică la maraton Constantina Diţă a fost prezentă în weekend-ul trecut în India, în calitate de Event Ambassador pentru cursa de alergare pe şosea TCS World 10K din Bangalore.

Evenimentul a adunat la start peste 20.000 de alergători, iar Diţă a fost aleasă să fie prezentă la această cursă de anvergură datorită popularităţii uriaşe de care românca se bucură în rîndul pasionaţilor de atletism din India.

Constantina a susţinut o conferinţă de presă, s-a întîlnit cu 100 dintre cei mai buni tineri atleţi din India şi cu antrenorii lor. De asemenea, ea a semnat sute de autografe şi a primit cadouri, printre care şi o pălărie tradiţională.

În plus, Diţă a urcat pe podiumul Kingfisher Fashion Night din Bangalore pentru a prezenta o creaţie vestimentară realizată special pentru ea de către unul dintre designerii de top ai evenimentului.

Atleta din România şi-a amintit cu plăcere de momentul în care a cucerit aurul olimpic la Beijing, în 2008. ”Titlul olimpic este cea mai mare satisfacţie sportivă a mea, dar în general e doar a doua realizare, după fiul meu, care rămîne cel mai important lucru pe care l-am reuşit în viată!", a spus campioana.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tudyinlove
tudyinlove  •  16 Iunie 2011, 13:19

Un campion adevarat! Pacat ca se antreaza in afara si nu in Romania(NU SUNT CONDITII !!!!)

mama4u_adriana
mama4u_adriana  •  10 Iunie 2011, 03:08

suntem mandri , si ii dorim mult succes in continoare .

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  08 Iunie 2011, 17:24

Nu o meritam si totusi apare cu drapelul tricolor...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează