SPORTURI  »  ATLETISM  »  CM DOHA

Heltne pe şapte la CM de sală

heltne
heltne

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Anca Heltne s-a clasat pe poziţia a şaptea în finala de la aruncarea greutăţii din cadrul Campionatelor Mondiale de sală de la Doha. Cea mai bună aruncare a româncei a fost 18,86 m reuşită din prima încercare, următoarea a măsurat 18,58 m, restul aruncărilor fiind depăşite. Deşi a intrat în finală cu 19,10 m, al treilea rezultat, Heltne nu a reuşit să repete performanţă. Medaliată cu bronz la Campionatele Europene de sală din 2009, Heltne a fost singura sportivă din România care s-a calificat în ultimul act la această competiţie. Ancuţa Bobocel şi Adelina Gavrilă nu au reuşit  acest lucru la 3000 de m şi, respectiv, la triplusalt. Proba a fost cîştigată de Nadzeia Ostapciuk din Belarus (20,85 m). Medaliile de bronz şi argint au fost cucerite de Valerie Vili (20,49) din Noua Zeelandă şi de Natalia Mikhnevici (20,42 m) din Belarus.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează