SPORTURI  »  ATLETISM  »  IAAF

IAAF nu a luat nici o decizie în privinţa cazului Caster Semenya

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat vineri, într-un comunicat oficial, că testele la care a fost supusă atleta Caster Semenya nu s-au încheiat, fiind neoficiale informaţiile potrivit căreia sportiva este hermafrodită.

"Vrem să subliniem faptul că informaţiile referitoare la Caster Semenya nu sunt publicate într-un comunicat al IAAF.

Federaţia Internaţională de Atletism ( IAAF) a anunţat vineri, într-un comunicat oficial, că testele la care a fost supusă atleta Caster Semenya nu s-au încheiat, fiind neoficiale informaţiile potrivit căreia sportiva este hermafrodită.

"Vrem să subliniem faptul că informaţiile referitoare la Caster Semenya nu sunt publicate într-un comunicat al IAAF.

Putem să confirmăm faptul că un grup de medici experţi va examina testele privind verificarea sexului.

Nici o decizie în privinţa acestui caz nu va fi comunicată decât după ce IAAF va încheia examinarea", se arată într-un comunicat oficial al forului.

IAAF precizează că un anunţ în acest caz are şanse mici să fie luat înainte de 20-21 noiembrie, când are loc şedinţa Consiliului la Monaco.

"Nu vor mai fi alte comentarii ale IAAF privind cazul Caster Semenya până la acel moment", mai notează comunicatul.

Presa de vineri a scris că atleta Caster Semenya, câştigătoarea probei de 800 de metri de la CM de la Berlin, ar fi hermafrodită, conform testelor efectuate de sportivă după competiţia din Germania.

Sursa: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează