SPORTURI  »  ATLETISM  »  PREMIERE

"Îl înţeleg pe Forminte"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Valeriu Tomescu, antrenorul maratonistei Constantina Diţă, a declarat ieri că îi înţelege supărarea colegului său Nicolae Forminte de la Gala Sportului pe 2008. "Îl respect pe Forminte şi nu cred că acesta contestă valoarea Constantinei Diţă. E normal să-ţi doreşti ca sportivul tău, în acest caz Sandra Izbaşa, să primească trofeul cel mare", a apreciat Tomescu. Tehnicianul atletei consideră însă că cele două instituţii ce guvernează sportul au întocmit un clasament comun şi care a fost confirmat şi de alte ierarhii întocmite la sfîrşitul anului trecut. Campioana olimpică Constantina Diţă a fost desemnată de COSR şi de MTS sportiva anului 2008.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  05 Februarie 2009, 20:22

Eu NU-l inteleg pe Forminte! Cred ca numele Faraminte i s-ar potrivi de minune dupa asemenea iesire necontrolata!

 •  05 Februarie 2009, 20:07

Nu exista nici un dubiu: performanta Constantinei la maratonul olimpic 2008 reprezinta o performanta inegalabila in urmatorii 20 de ani de o alta sportiv romanca, asa cum pana acum nici o alta echipa romaneasca nu a reusit sa mai castige Cupa Campionilor! 22 milioane minus forminte considera ca ai luat pe drept premiul de cel mai bun sportiv al anului!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează