ATLETISM  ·  ATLETISM

În Portugalia nu sunt restricții pentru sportivii de performanță. Cum se pregătește Claudia Bobocea

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 16:20

Claudia Bobocea, atleta calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de 1.500 de metri, se pregătește în această perioadă în Portugalia , în zona Algarve. Ea stă acolo opt luni pe an, profitând de vremea frumoasă și de condițiile excelente.

"Sunt o norocoasă. Autoritățile portugheze le permit sportivilor de performanță să se antreneze în aer liber, dar nu în grupuri mai mari de două persoane. Încercăm să muncim, așa cum am făcut-o și până acum și să ne urmăm visul olimpic ", mărturisește Claudia Bobocea, atletă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 1.500 de metri. 

Atunci când nu se antrenează, sportiva sta în casă și își ocupă timpul având diverse preocupări artistice. Mai nou a început să coloreze cărți anti-stres. "Încerc să îmi țin mintea cât mai ocupată. Printre multe alte activități, am început să colorez cărți anti-stres", spune Claudia.

Claudia Bobocea: "Amânarea Jocurilor, decizia corectă!" 

Claudia salută decizia Comitetului Internațional Olimpic de a amâna Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru anul viitor. "Decizia este una corectă și a fost luată pentru protejarea sportivilor, având în vedere că acest virus a luat amploare în toată lumea și toate competițiile sportive au fost anulate sau amânate. Tocmai de aceea și noi trebuie să respectăm deciziile luate de către autorități și să ne menținem activi prin diferite activități pe care le putem face în casă", a încheiat Claudia Bobocea.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1