ATLETISM  ·  ATLETISM

În Portugalia nu sunt restricții pentru sportivii de performanță. Cum se pregătește Claudia Bobocea

Articol de — Vineri, 03 Aprilie, 16:20

Claudia Bobocea, atleta calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de 1.500 de metri, se pregătește în această perioadă în Portugalia , în zona Algarve. Ea stă acolo opt luni pe an, profitând de vremea frumoasă și de condițiile excelente.

"Sunt o norocoasă. Autoritățile portugheze le permit sportivilor de performanță să se antreneze în aer liber, dar nu în grupuri mai mari de două persoane. Încercăm să muncim, așa cum am făcut-o și până acum și să ne urmăm visul olimpic ", mărturisește Claudia Bobocea, atletă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 1.500 de metri. 

Atunci când nu se antrenează, sportiva sta în casă și își ocupă timpul având diverse preocupări artistice. Mai nou a început să coloreze cărți anti-stres. "Încerc să îmi țin mintea cât mai ocupată. Printre multe alte activități, am început să colorez cărți anti-stres", spune Claudia.

Claudia Bobocea: "Amânarea Jocurilor, decizia corectă!" 

Claudia salută decizia Comitetului Internațional Olimpic de a amâna Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru anul viitor. "Decizia este una corectă și a fost luată pentru protejarea sportivilor, având în vedere că acest virus a luat amploare în toată lumea și toate competițiile sportive au fost anulate sau amânate. Tocmai de aceea și noi trebuie să respectăm deciziile luate de către autorități și să ne menținem activi prin diferite activități pe care le putem face în casă", a încheiat Claudia Bobocea.Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1