SPORTURI  »  ATLETISM  »  DECLARAŢII

Lidia Şimon: "Încă mai am bătături. În timpul cursei, îmi repetam că trebuie să termin!"

lidia simon
lidia simon

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Lidia Şimon a declarat la revenirea în ţară de la Campionatele Europene de la Barcelona, că maratonul de la această competiţie a fost cea mai grea cursă din cariera sa, deoarece a avut probleme la picioare, ea avînd şi acum, după două zile, un deget inflamat. 

"Încă mai am bătăturile, iar unul dintre degete este foarte rău inflamat. Am simţit această cursă ca fiind cea mai grea din carieră. A fost extenuantă, pentru că durerile au apărut la kilometrul 10. Restul cursei, pe parcursul a 30 de kilometri, îmi repetam în gînd că trebuie să termin această cursă. Continuitatea mea în sport reprezintă un impuls pentru cei care doresc să facă sport, dar şi pentru oamenii obişnuiţi, care vor să treacă peste momentele grele din viaţă", a spus Lidia Şimon, potrivit mediafax. 

Lidia Şimon a precizat că nu ştie dacă va reuşi să participe la Maratonul Bucureştiului, în toamnă, deoarece trebuie să se menajeze în vederea Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. "Mi-aş dori să am cît mai puţine maratoane pînă la următoarele Jocuri Olimpice. Am nevoie de odihnă multă, pentru că este ultima mea şansă să particip la JO. Mi-aş dori să vin la Bucureşti şi să-i încurajez pe cei care vor alerga acolo. Eu voi încerca să concurez la probe mai scurte şi la cel mult două maratoane pe an", a explicat ea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mecarm
mecarm  •  02 August 2010, 23:22

Mamaie cati ani ai?

razvanbrc
razvanbrc  •  02 August 2010, 23:17

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează