SPORTURI  »  ATLETISM  »  TRAGEDIE

Mărturii din "casa groazei" » Pistorius povesteşte cum şi-a împuşcat iubita

FOTO: sports.fr
FOTO: sports.fr

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 19:23

Acuzat de crimă cu premeditare, Oscar Pistoriusa a negat faptul că ar fi avut intenţia de a-şi ucide iubita.

"Nu am avut nici o intenţie de a-mi împuşca iubita. Reeva m-a sunat şi mi-a zis că vrea să cinăm în linişte. Pe 13 februarie, la ora 22:00, eram amîndoi în camera noastră. Ea făcea yoga, iar eu mă uitam la televizor", a spus Oscar Pistorius prin vocea avocatului său Barry Roux.

"Eram îndrăgostiţi şi eram extrem de fericiţi. Chiar îmi făcuse un cadou, dar mi-a zis să nu îl desfac decît a doua zi, adică pe 14 februarie, de Valentine's Day", a mai spus avocatul.

După toate acestea, Oscar Pistorius a izbucnit în plîns, iar audierile au fost întrerupte. Sportivul a mai spus că în jurul orei 3:00 noaptea a auzit zgomote în baie şi s-a speriat.

În acest moment a luat arma şi a tras în zona băii, iar apoi chiar a strigat-o pe Reeva şi i-a cerut să sune la poliţie, iar abia apoi a realizat că nu era în pat.

"Am fost ameninţat deja. Ăsta e motivul pentru care ţin o armă sub pat. Nu sînt gratii la fereastra toaletei. Cineva a intrat în casa mea. Era întuneric atunci. Mi-a fost frică.

Nu aveam nici protezele lîngă mine. M-am simţit vulnerabil. De asta am tras în uşa toaletei şi am strigat. M-am întors în pat, am văzut că iubita mea nu era. Atunci mi-am pus repede protezele şi am fugit pe balcon să cer ajutor", a mai citit avocatul.

"Am realizat că nu mai era timp să aştept salvatorii şi am încercat să ajung la spital. Reeva îşi pierduse cunoştinţa, dar încă era în viaţă", au fost cuvintele lui Pistorius, conform Reuters.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
adriann_
adriann_  •  20 Februarie 2013, 01:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hmm, nu, pentru ca 1. nu locuiesc singur si 2. nu dorm cu pistoale sub perna. Dar a fost si la noi recent un caz similar cu un politist pe care il calcasera hotii in timp ce dormea si care, dupa incident, incepuse sa doarma cu pistolul pe noptiera. Dupa vreo doua luni s-a trezit buimac, dupa ce visase ca sunt hotii gramada pe el, si si-a impuscat nevasta de doua ori in cap. Au explicat psihologii foarte clar ce s-a intamplat. Considerand teroarea in care traiesc acum albii in Africa de Sud, situatia mi se pare comparabila.

lucell
lucell  •  19 Februarie 2013, 23:54
Postat de sibianul20 pe 19 Februarie 2013, 22:38

el a omorat-o .

Pe bune???Eu credeam ca a intrat Mos Craciun pe horn,a tras si i-a pus arma lui in mana.:|

sibianul20
sibianul20  •  19 Februarie 2013, 22:38

el a omorat-o .

Vezi toate comentariile (51)
Comentează