SPORTURI  »  ATLETISM  »  SĂRITURI

Maryna Bekh-Romanchuk, atleta care își înnebunește fanii cu cele mai provocatoare fotografii

Maryna Bekh-Romanchuk a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene din 2018 // sursă foto: Instagram @ marynabekh +32   FOTO
Maryna Bekh-Romanchuk a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene din 2018 // sursă foto: Instagram @ marynabekh

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 14:16

Maryna Bekh-Romanchuk, atletă din Ucraina în vârstă de 24 de ani, își uimește fanii cu antrenamentele ei solicitante, care o mențin într-o formă fizică de invidiat.

Ucraineanca, medaliată cu argint la Campionatele Europene din 2018 la proba de săritură în lungime, nu ratează nicio ocazie pentru a-și bucura fanii cu fotografii în care își etalează formele bine definite.

+28 FOTO

Contul de Instagram al acesteia, urmărit de aproape 250.000 de persoane, este spectaculos. Acesta conține fotografii extrem de provocatoare, antrenamente demne chiar și de admirația bărbaților și o multitudine de imagini artistice.

  • sursă foto: Instagram @ marynabekh

VIDEO. Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

Citește mai multe știri:

Cea mai hot fană de la FCSB abia așteaptă să revină Liga 1! Mădălina e sigură de câștigarea titlului

Viviana Sposub își încântă fanii cu fiecare apariție! Asistenta TV e pasionată de muzică și sport

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”


Comentarii (1)
boombang
boombang  •  23 Mai 2020, 13:01

Cam barbata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează