SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Multumitor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

"Marian Oprea a evoluat la Roma nici foarte slab, nici foarte bine", a declarat ieri Doina Anton, antrenoarea vicecampionului olimpic la triplusalt

Marian Oprea vine abia in aceasta seara in tara. Vicecampionul olimpic la triplusalt de la Atena 2004 si-a prelungit sederea la Roma cu inca trei zile dupa ce vineri seara a concurat la reuniunea Golden Gala, a 3-a etapa a circuitului Golden League. Oprea a obtinut al 6-lea rezultat al intrecerilor, cu o saritura de 16,67 metri.

"Din punctul meu de vedere, Marian a concurat multumitor. Nici foarte slab, nici foarte bine, tinind cont ca este primul sau concurs din acest an si ca abia in urma cu doua saptamini si-a pus pantofii cu cuie in picioare", a declarat ieri antrenoarea atletului, Doina Anton. Aceasta si-a urmarit elevul la televizor. "si-a prelungit sederea in Italia pentru ca luni va merge la un consult la clinica unde s-a tratat la genunchi in luna mai", a precizat Anton. Aceasta a vorbit insa la telefon cu Marian, care i-a spus ca pasul trei nu i-a iesit bine si ca genunchiul sting nu l-a durut mai tare decit acasa. "Din cauza incidentului de la sulita, tot concursul a fost intirziat cu o ora, fapt ce i-a afectat pe toti. S-a vazut ca nici Christian Olsson si nici Jadel Gregorio nu au sarit grozav", a spus antrenoarea.

Urmatoarul concurs pentru Marian Oprea va fi cel de la Bucuresti, care in acest week-end va gazdui Campionatele Nationale. "Noi lucram acum pas cu pas, nu ne grabim pentru ca obiectivul principal sint intrecerile mondiale din august si Olimpiada din 2008", a adaugat Doina Anton.

Marian Oprea ar putea ajunge la operatie in toamna din cauza problemelor la genunchi / Foto: Mihai stetcu

Operat in toamna?
La sfirsitul acestui sezon, Marian Oprea va trebui sa se decida daca va recurge sau nu la operatie la genunchiul sting. "Tratamentul din mai, din Italia, nu a rezolvat definitiv problema calcifierii tendonului. Marian va avea de ales intre operatie sau tratament", a afirmat antrenoarea Doina Anton. Aceasta a mai precizat ca e foarte posibil ca atletul sa renunte la sezonul de sala 2008. "Riscam o accidentare in anul olimpic".

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează