SPORTURI  »  ATLETISM  »  DECLARAŢII

Nicoleta Grasu: "Mă bucur că încă pot să fac performanţă"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Nicoleta Grasu a declarat la revenirea în ţară de la Campionatele Europene de atletism de la Barcelona, că o bucură faptul că poate în continuare să facă performanţă, deşi a avut ghinion obţinînd doar medalia de argint în proba de aruncare a discului. 

 

"Sunt fericită pentru această medalie, dar cred că a fost şi ghinion că nu am putut să iau aurul. Mă aşteptam să mă bată mai multe fete din concurs, pentru că a fost o competiţie foarte grea. Am avut parte şi de vînt, iar performanţele multor sportive au scăzut. Am prins puţin curaj după calificări şi am început bine în finală, iar adversara mea (n.r. - croata Sandra Perkovici) credeam că este totuşi copil, dar de unde, a avut tupeu de puştoaică şi a reuşit să cîştige medalia de aur. Nu prea se lipeşte aurul de mine, dar mă bucur că încă pot să fac performanţă", a declarat Nicoleta Grasu. 

Nicoleta Grasu a precizat că prezenţa sa la Jocurile Olimpice de la Londra depinde de starea de sănătate, de cum se va antrena şi de condiţiile de antrenament pe care le va avea. "Sunt acolo în top şi atîta timp cît mai merge, fac tot posibilul pentru a fi bine", a adăugat sportiva, potrivit mediafax.

Grasu a menţionat că atmosfera în delegaţia României la Barcelona a fost foarte frumoasă. "Am început eu prima, cu o medalie, şi credeam că vom aduce mai multe. I-am încurajat pe toţi românii înainte de a lua startul, dar n-a fost să fie. Oricum, cred că federaţia română s-a întors cu multe puncte de la aceste europene", a afirmat Nicoleta Grasu.

foto: reuters

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează