SPORTURI  »  ATLETISM  »  CE

Noua senzație a atletismului mondial » Are doar 18 ani și visează recordul mondial de seniori!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 19:51

Suedezul Armand Duplantis, un puști de 18 ani, a doborât recordul mondial de juniori la Berlin și vizează să-l corecteze în curând și pe cel de la seniori.

Suedezul Armand Duplantis a reușit duminică, în ultima zi a Europenelor de la Berlin un rezultat senzațional la săritura cu prăjina. Puștiul de 18 ani a sărit peste ștacheta ridicată la 6,05 metri, stabilind un nou record mondial de juniori!

El și-a îmbunătățit recordul cu care câștigase titlul mondial de juniori cu 17 centimetri. Duplantis este acum la doar 11 centimetri de recordul mondial, deținut de francezul Renaud Lavillenie. Săritura cu prăjina a fost una dintre cele mai disputate finale de la Europene, între probele tehnice, rusul Timur Morgunov reușind să sară și el 6 metri, iar recordmenul mondial Renaud Lavillenie 5,95 metri.

Vezi și: 27 de țări au medalie la Europenele de Atletism, România NU! Analiza unei situații fără ieșire în sportul românesc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează