Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 13:22

Încă o tragedie loveşte sportul. O participantă la Maratonul de la Londra, competiţie desfăşurată duminică, a decedat după ce s-a prăbuşit pe ultima porţiune a cursei. În aceeaşi competiţie, Constantina Diţă a terminat pe locul 17.

"O femeie în vîrstă de 30 de ani s-a prăbuşit în zona Birdcage Walk şi, deşi i s-au acordat imediat îngrijiri medicale, nu a putut fi salvată. Organizatorii maratonului ţin să transmită sincere condoleanţe familiei şi prietenilor decedatei. Nu vom mai da alte detalii privind acest incident tragic pînă cînd rudele nu vor fi anunţate şi va avea loc o identificare oficială. Gîndurile noastre sînt alături de familie, în această perioadă dificilă", se arată într-un comunicat al organizatorilor competiţiei.

Acesta este al 10-lea deces din istoria Maratonului de la Londra, întrecere a cărei primă ediţie a avut loc în 1981. Cinci dintre decesele anterioare au fost cauzate de probleme cardiace de care competitorii nu aveau idee că le au, iar patru au survenit în urma unor boli coronariene grave. Ultimul  tragedie se înregistrase în 2007, persoana care a murit fiind un instructor de fitness de 22 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”