SPORTURI  »  ATLETISM  »  MANIFEST

Propunere-șoc în atletism: ”Toate recordurile să fie anulate. Să pornim de la zero”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 18:41

Federația Britanică de Atletism a lansat un ”Manifest pentru un sport curat” în care propune, printre altele, ca toate recordurile să fie anulate, astfel încît acest sport să pornească de la zero.

Manifestul britanicilor vine ca o reacție la numeroasele scandaluri de doping în care a fost implicată IAAF și face referire și la suspiciunile care planează asupra sportivilor din Rusia.

”Problema dopingului în atletism ar putea deveni un scandal mult mai mare decît cel de la FIFA”, a afirmat și Dick Pound, oficial al WADA, Agenția mondială anti-doping.

Afirmațiile sale sunt susținute de Federația Britanică, for care cere ”mai multă transparență, sancțiuni mai dure și suspendări mai lungi”.

Alte propuneri făcute de englezi este de a se crea un registru public global cu toți jucătorii depistați pozitiv și o suspendare de cel puțin opt ani pentru dopați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
botizann
botizann  •  11 Ianuarie 2016, 20:05

Pancartele cu sportul curat sa fie tinute de sir-ii Bradley Wiggins , Froome si Mo Farah ... 3 monumente ale sportului curat :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează