SPORTURI  »  ATLETISM  »  COSR

Restructurată la Dinamo, Ionela Tîrlea e acum angajată la COSR: "Bine că m-au dat afară!"

Ionela Tirlea, Tirlea
Ionela Tirlea, Tirlea

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

După experienţa dureroasă de anul trecut, fosta atletă Ionela Tîrlea a devenit acum subalterna lui Octavian Morariu şi colegă cu Violeta Beclea

2008 Ionela Tîrlea se afla pe pistă ca atletă. Vicecampioana olimpică de la Atena în proba de 400 metri garduri a încercat la Beijing, fără succes, să-şi apere titlul.

2009 Ionela Tîrlea s-a retras din cariera competiţională şi s-a apucat de antrenorat în cadrul cublului pe care l-a reprezentat în ultimii ani, Dinamo. În vară însă, presat de restructurări, noul comandant al alb-roşiilor, Elisabeta Lipă, i-a comunicat Ionelei retragerea în profesional. Fosta atletă a început să lucreze într-o secţie de poliţie.

2010 4 Februarie. Ionela Tîrlea s-a aflat la complexul olimpic Izvorani, la festivitatea de prezentare a delegaţiei României la JO de iarnă de la Vancouver, în noua sa calitate: reprezentant al departamentului de marketing şi comunicare al COSR.

- Ionela, de cînd lucrezi la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român?!
- De o lună. Poate cea mai frumoasă lună a mea din ultima perioadă!

- Ai plecat de la Interne?
- Da. După ce am fost trecută de Dinamo în profesional, am fost repartizată la o secţie de poliţie. Nu-mi plăcea deloc acolo.

- Şi cum ai ajuns la COSR?
- Octavian Morariu şi Ioan Dobrescu mi-au făcut propunerea să lucrez aici. A fost mîna lui Dumnezeu. Nu aveam cum să refuz o asemenea ofertă!

- Mai concret, ce faci?
- Sînt colegă cu Violeta Beclea la Departamentul de marketing şi comunicare. Am mult de învăţat, dar cel puţin am rămas în sport, acolo unde mi-am petrecut aproape toată viaţa.

- Mai eşti supărată pe Dinamo?
- Subit mi-a trecut toată durerea. Pot să spun chiar că le mulţumesc celor de acolo că m-au pus pe liber pentru că altfel nu aş fi avut ocazia să lucrez acum aici! Să învăţ de la Morariu, de la Dobrescu, de la Belu, de la Laura Badea, de la Marcel Popescu şi de la mulţi alţii... Este exact ce mi-am dorit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  02 Martie 2010, 17:51

vicecampionul isi vice-apara vice-titlul ! :) e simplu...daca ar exista doar un singur ziar de sport, gsp tot vicecampioni ar fi!:)

 •  02 Martie 2010, 10:48

Cum isi apara un vicecampion titlul? N-am prea inteles...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează