SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAMPIONATE MONDIALE DE SALĂ

România mai are o singură sportivă la Mondialul de la Doha :(

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Ancuţa Bobocel şi Adelina Gavrilă au fost eliminate la Doha din serii. România mai este reprezentată doar de Anca Heltne

Vineri, prima zi a întrecerilor mondiale de sală de la Doha. O zi dedicată calificărilor. Prima reprezentantă a României care a intrat de pistă a fost Adelina Gavrilă, la triplusalt. Nu a reuşit să sară mai mult de 13,45 metri, departe de baremul pentru finală: 14,20 m. S-a clasat abia pe poziţia a 15-a din cele 19 concurente.

A urmat Ancuţa Bobocel, în proba de 3.000 metri. Atleta s-a autodepăşit în serii, unde a înregistrat record personal, 8:54,08, insuficient însă pentru cursa finală. Lui Bobocel i-au lipsit doar 86 de sutimi de secundă pentru a trece de calificări.

În tribună, ea a fost urmărită şi de fosta atletă Gabriela Szabo, şeful delegaţiei României la CM. "Ancuţa Bobocel a făcut o cursă bună, mai ales că a fost prima sub linia calificării, dar a avut o serie grea", a declarat Szabo. "Este un sentiment aparte să mă aflu în tribună şi să privesc cursele în care am avut multe rezultate bune", a mai adăugat campioana olimpică de la Sydney 2000.

Ancuţa Bobocel a renunţat să mai alerge şi la 1.500 m din cauza programului prea scurt al întrecerilor de ieri. România a mai rămas reprezentată la Doha de o singură atletă, Anca Heltne, la greutate, care va intra în concurs azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează