ATLETISM  ·  ATLETISM

Trei campioane, concurs de săritură cu prăjina, la distanță

Katerina Stefanidi (Grecia)
Katerina Stefanidi (Grecia)

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 13:18

Katerina Stefanidi (Grecia), Katie Nageotte (SUA) și Alysha Newman (Canada) se vor întrece la o reuniune transmisă în direct de World Athletics

Campionul olimpic francez Renaud Lavillenie, recordmanul mondial suedez Armand Duplantis, şi campionul mondial american Sam Kendricks au deschis seria concursurilor atletice de la distanță. Cei trei săritori cu prăjina au concurat pe 3 mai, fiecare în propria locație. Obiectivul era acela de a sări peste ștacheta ridicată la 5 metri, de cât mai multe ori în 30 de minute. Lavillenie şi Duplantis au reușit câte 36 de sărituri valabile, iar Kendricks doar 26.

Acum e rândul fetelor

Sâmbătă, 16 mai, e rândul a trei dintre cele mai bune "prăjiniste" din lume să se întreacă. Campioana olimpică Katerina Stefanidi o va face de la Atena, americanca Katie Nageotte se va afla la Marietta, în statul Georgia, în timp ce canadianca Alysha Newman va sări la baza sa din Bolton (Ontario). Concursul va fi televizat pe siteul World Athletics. Ștacheta fetelor va fi ridicată la 4 metri.

Katie Nageotte (SUA)

Recordurile personale

Katerina Stefanidi (30 de ani) este campioana olimpică de la Rio de Janeiro. Ea are un record personal de 4,91 metri. Katie Nageotte (28 de ani) este vicecampioană la Jocurile Panamericane în 2019 și are un personal best tot de 4,91 metri. Alysha Newman (25 de ani) este medaliata cu bronz la Jocurile Panamericane în 2019 și campioana Commonwealth în 2018. Recordul ei personal este de 4,82 metri.

Alysha Newman (Canada)La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1