SPORTURI  »  ATLETISM  »  

Usain Bolt, accident de maşină

Usain Bolt
Usain Bolt

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 10:26

Campionul olimpic Usain Bolt a fost implicat într-un accident minor de maşină. Incidentul a avut loc duminică în zori, în Jamaica, dar atletul nu este rănit.

Bolt se întorcea de la o petrecere pe la ora 5 dimineaţa şi pe drum a intrat în parapetul de pe marginea drumului. Nu a păţit însă nimic. "Bolt se simte bine şi se odihneşte acasă", a spus Carole Beckford, purtătoarea de cuvînt a sportivului.

Poliţia din zona Half-Way-Tree din Kingston investighează încă accidentul, dar se pare că Usain Bolt este cel care a pierdut controlul BMW-ului său şi s-a ciocnit de parapet. Colegul şi rivalul său, Asafa Powell, se afla în altă maşină, chiar în spatele lui Bolt, cînd a avut loc accidentul.

"Prietenul şi comptariotul meu este OK după un accident mic", a postat Powell pe Twitter.

Bolt şi Powell tocmai se întorseseră în Jamaica după ce concuraseră la etapa de Diamond League în Norvegia. La competiţie, Bolt a cîştigat suta de metri cu timpul de 9,79 secunde, întrecîndu-l pe Powell cu 0,06 secunde. Bolt este neînvins în acest an.

Nu este prima dată cînd Bolt este implicat într-un accident de maşină în ţara sa natală. În 2009, Bolt s-a intrat cu BMW-ul într-un şanţ pe autostradă. Atunci a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală minoră la piciorul stîng, deoarece călcase în nişte ţepi cînd a ieşit din maşină.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează