ATLETISM  ·  INEDIT

VIDEO Plonjon spre victorie! Un atlet american l-a imitat perfect pe Superman și a devenit campion la 400m garduri

Luni, 13 Mai 2019, 12:47

Infinite Tucker a cucerit medalia de aur la proba de 400 m garduri la campionatele colegiilor din SUA într-un mod inedit.

Acesta alerga cot la cot cu Robert Grant, dar o nebunie de moment l-a ajutat să termine primul. Acesta a plonjat cu mâinile înainte și și-a întrecut rivalul, care nu a rămas indiferent.

„Dacă aș spune ce gândesc în fața camerei, antrenorul m-ar da afară din echipă”, a spus vicecampionul Robert Grant, potrivit Sportbible.

Imaginea cu Tucker a ajuns virală pe site-urile de socializare, unde a fost comparat cu Superman. La finalul cursei, campionul inventiv a explicat, mai în glumă, mai în serios, ce l-a inspirat să riște tot pentru victorie.

„Am închis ochii după al zecelea obstacol. I-am deschis, mi-am văzut mama la linia de finiș și am sărit să o îmbrățișez. Am dat totul în această cursă”, a spus Infinite Tucker.

de Andreea Visu

Citește și:

Sportivii din Etiopia au ȘOCAT pe toată lumea: „Cum să fie născuți în 2000?” :OUn milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (1)

Sorin Tirichita  •  13 Mai 2019, 16:12

Draga Andreea, se numesc garduri, nu obstacole!!! Exista obstacole doar la 3000m, restul probelor au garduri, cum ar fi 110mg sau 400mg ...offf, rușine!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1