SPORTURI  »  ATLETISM  »  

VIDEO Război pe YouTube! Gabi Szabo, atacată FRONTAL de propria nașă: „Îi hăituiești nevasta la CSM!” + Dreptul la replică

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 16:56

Invitată într-o emisiune a București FM ce a fost, apoi, publicată și pe YouTube, Gabriela Szabo a fost atacată vehement la comentarii de nașa sa de cununie, Mihaela Mărășescu.

Astfel, conform descrierii emisiunii, fosta atletă, în prezent director general CSM București, a fost invitata „lui Răzvan Petre și a Rodicăi Boariu pentru a discuta despre performanțele sale profesionale și mentalitatea de învingător, elementele cheie ce au definit-o de-a lungul carierei de sportiv internațional”.

Emisiunea a fost difuzată vineri, 4 octombrie, în rețeaua Radio România Regional, și apoi încărcată pe YouTube. Unde a fost atacată chiar de propria sa nașă de cununie, Mihaela Mărășescu! Aceasta a fost soția lui Nicolae Mărășescu, antrenor de atletism decedat în 2016. 

Până azi, la ora 17:00, singurele comentarii de pe site erau ale Mihaelei Mărășescu. Aceasta a atacat-o fără menajamente pe Gabriela Szabo. 

VIDEO Război pe YouTube! Gabi Szabo, atacată FRONTAL de propria nașă: „Îi hăituiești nevasta la CSM!” + Dreptul la replică
Comentariile Mihaelei Mărășescu

„Antrenorul federal era de fapt Secretarul general al FRA, NICOLAE MĂRĂȘESCU, nimeni altul decât nașul de cununie al tău. Acum te ferești să-i pomenești numele, să fie din cauză că îi hăituiești acum nevasta la CSM?”, a punctat Mihaela Mărășescu, alături de alte comentarii acide.

„Mai multă modestie nu ar strica...în rest nu avem pretenții”, a conchis aceasta.

Sursele GSP au confirmat că respectivul cont îi aparține Mihaelei Mărăşescu. Aceasta n-a putut fi contactată pentru lămuriri.

Drept la replică

„Prezența mea de acum câteva zile într-o emisiune la București FM a adus în presă niște acuzații de hărțuire pe care nu am cum să nu le resping.  În primul rând, nu am hărțuit niciodată vreun coleg, subaltern sau pe oricine altcineva. Nici în sport și nici ca manager acest lucru nu este normal, profesional și mai ales, etic. Am fost prezentă în emisiune ca să vorbesc despre sport și performanță, iar un ziar a transformat acest lucru într-un așa zis «război». La CSM București se aplică dispozițiile date de Curtea de Conturi și așa cum am mai spus, nu eu, Gabriela Szabo, am deschis anumite procese care sunt acum pe rol.  Fiecare om este liber să își exprime opiniile, dar în ultima vreme atacurile asupra mea au devenit tot mai virulente și este trist să văd acest lucru. Nu voi intra în polemici, nu voi folosi insulte și atacuri la persoană, pentru că nu mă caracterizează așa ceva, voi merge însă, dacă va fi cazul, doar pe căi legale.  Vă mulțumesc pentru susținere!” - Gabriela Szabo

Citește și:

Eșec răsunător pentru CSM București! Echipa lui Firea și Szabo prăbușită în B » Culmea! Intră echipa lui Pandele și... tot Szabo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  08 Octombrie 2019, 22:19

PSD- istii intre ei....Garda veche reprezentata de Marasescu si noii omuleti de stanga recte Szabo

pierrecardin
pierrecardin  •  08 Octombrie 2019, 18:48

cam are dreptate.

kordell
kordell  •  08 Octombrie 2019, 18:35

Romanisme !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează