SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Alonso rîde de Vettel şi Weber: "Voi încerca să nu-i mai las singuri de acum încolo" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 18:41

Spaniolul Fernando Alonso de la Ferrari a ironizat tensiunea arătată de piloţii Red Bull, Sebastian Vettel şi Mark Webber, pe podiumul Marelui Premiu al Malaeziei.

Fernando Alonso a abandonat în Malaezia şi regretă că a ratat scandalul dintre Vettel şi Weber de pe podiumul cursei: "N-am fost pe podium şi am pierdut ce era mai important! Voi încerca să nu-i mai las singuri de acum încolo", a postat pilotul Ferrari pe contul său de Twitter.

Germanul Sebastian Vettel de la Red Bull a cîştigat, duminică, Marele Premiu al Malaysiei, după ce a încălcat ordinele primite de la standuri, de a nu-l depăşi pe Webber. Spre finalul cursei de la Sepang, Webber era lider, fiind urmat de Vettel. Cînd australianul a intrat ultima dată la boxe, echipa i-a transmis că poziţiile lor vor fi păstrate şi că Vettel nu îl va ataca.

Webber şi-a setat monopostul în modul economic, dar s-a trezit încolţit de coechipierul său. Timp de aproape două tururi, cei doi au rulat roată la roată. Oficialii team-ului austriac au încercat cu disperare să-l oprească pe Vettel, temîndu-se de faptul că monoposturile lor vor intra în contact şi vor sfîrşi rău, aşa cum s-a întâmplat la Marele Premiu al Turciei din 2010.

În cele din urmă, campionul mondial en titre a tranşat în favoarea sa duelul cu Webber şi a nu mai putut fi ajuns până la final. "Prostesc" şi "o să dai explicaţii" s-au numărat printre cuvintele ce i-au fost transmise lui Vettel de la boxe prin radio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
unmaker
unmaker  •  28 Martie 2013, 20:55
Postat de iulian099 pe 26 Martie 2013, 00:07

Alonso sa se uite pe clasamentul general unde si Massa e peste el, sunt doar 2 curse dar nimeni dintre cei 3(Vettel, Alonso, Raikkonnen) nu vroia sa fie inafara top 5.

este foarte greu ...mai ales acum ...in formula 1 sa castigi titlul daca nu mergi pe ordine de echipa...secundul sa te ajute sa nu-ti ia punctele...!!!

unmaker
unmaker  •  28 Martie 2013, 20:52
Postat de treadstone pe 26 Martie 2013, 09:46

Echipa i-a zis sa stea pe pista, nu asta e greseala lui Alonso.

invers...echipa l-a chemat la boxe ...el a riscat inca un tur !!!

unmaker
unmaker  •  28 Martie 2013, 20:50
Postat de tigri pe 26 Martie 2013, 10:01

Mda, Alonso s-a trezit si el vorbind. Daca intra Grosjean in fundul lui Alonso faceati scadal ca a vrut sa-l scoata din cursa. Alonso trebuia sa fie avertizat de comisari de traseu, nu poti merge cu aripa fata frecata pe circuit si sa nu intri la boxe. Putea sa-l faca praf pe Webber, sau orice alt pilot se afla in stanga lui atunci. Vad ca acum toate "geniile" care urlau ca i-au setat masina pe mediu lui Webber s-au mai potolit, nu mai aduc aminte de inepatia asta. Pe de o parte va plangeti de ordine de echipa, dar acum ca aveti in sfarsit un duel in afara ordinelor echipei, il acuzati pe Vettel si urlati ca nu a respectat ce i s-a transmis. Ipocriti, ce mai!

nu au nici o treaba comisarii de cursa cu aripa ta...daca crezi ca poti sa mergi fara aripa fata si eleron spate e fix problema ta...a fost un risc asumat ...probabil a crezut ca mai poate face 1-2 tururi ...dar a gresit...!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează