SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Alonso sau Schumacher? » Briatore: "Fernando e cel mai bun pilot din ultimii 20 de ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 20:39

Fostul şef al echipei Benetton, Flavio Briatore, crede că Fernando Alonso este un pilot mai valoros decît Michael Schumacher.

"Alonso este cel mai bun din ultimii 20 de ani. E peste Schumacher, dar vorbim de un nivel foarte înalt şi de diferenţe extrem de mici. Fernando face însă mult mai puţine greşeli, chiar şi atunci cînd este sub presiune", a spus Flavio Briatore.

Michael Schumacher, momentul de faţă la Mercedes GP, a cîştigat şapte campionate mondiale în Formula 1 şi este cel mai titrat pilot din istorie. Alonso a cîştigat două titluri mondiale şi este liderul la zi în clasamentul general al acestui sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
celestyus
celestyus  •  20 Septembrie 2012, 16:27
Postat de skippy5gr pe 20 Septembrie 2012, 00:59

trecand peste kobe sau koby whatever ASTA TINE DE GEOGRAFIE:) nu stiu cate meciuri jucate de JORDAN ai vazut tu pana acum dar[repet DAR ] conform unor specialisti cu capu mare basketu pro a inceput odata cu JORDAN.sa nu uitam zei acestui sport dar JORDAN ESTE UNICUL AND THE KING OF THIS SPORT.ASA CA NU PREA AI CUM SAL COMPARI PE KOBE SAU KOBY CUM PREFERI CU JORDAN.CHIAR DACA PANA LA RETRAGERE KOBE SAU LEBRON IL VOR INTRECE STATISTIC VORBIND JORDAN E UNIC SI VA RAMANE

Discutia noastra era legata de diferenta dintre Kobe si Jordan (tanase-messi in opinia ta si infinit mai mica in opinia mea), nu daca Jordan e sau nu unic (normal ca e !) nu daca Jordan e sau nu e cel mai bun (deocamdata e !) nu daca "basketul pro" a inceput sau nu cu Jordan (sa-mi dai si mie un nume de "specialist" care a spus asta :))) ... basketul a inceput cu Jordan pt cei nascuti dupa '75, printre cei mai "batrani" o sa gasesti destui sa spuna ca West, Wilt, Kareem, Magic, Bird sau chiar Russell au fost cei mai buni). Am vazut ceva meciuri cu Jordan (majoritate inregistrate e adevarat, si muuult mai multe cu Kobe (Kobe ca asa au vrut ai lui parinti, nu pt c

micky969
micky969  •  20 Septembrie 2012, 12:42

Schumacher este cel mai tare pilot din istorie . Asta-i adevarul, fie ca place fie ca nu place . Cifrele seci spun asta. Alonso este cel mai valoros in acest moment. Vetel mai are de invatat .

sek.91
sek.91  •  20 Septembrie 2012, 11:22

Alonso e cel mai bun din ultimii 20 de ani... dupa Schumacher.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează