SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Atenție mare pe șosele! Poliția a dat un număr ULUITOR de amenzi în 3 zile: toate radarele scoase pe stradă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 10:40

Poliția Română a făcut „curățenie generală” pe șosele, timp de trei zile! Agenții au aplicat în toată țara 11.000 de sancțiuni contravenționale, iar peste 1.000 de șoferi au rămas fără permis de conducere.

Potrivit IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române), acțiunea rutieră s-a desfășurat în perioada 28-30 iunie, cu scopul de a surprinde în flagrant delict cât mai mulți șoferi care încalcă normele Codului Rutier.

Toate aparatele radar din dotare au fost amplasate pe șosele, iar inițiativa a dat roade.

Citește totul pe auto-bild.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  03 Iulie 2019, 22:27

Cum sa previi când mor zilnic oameni nevinovați din cauza unor animale ce se cred piloți pe șosele. Am citit mai devreme despre 4 tineri morți după ce au intrat cu 150 la ora sub un tir. Păcat că aceste activități sunt așa rare.

gicab
gicab  •  03 Iulie 2019, 10:48

“cu scopul de a surprinde în flagrant delict cât mai mulți șoferi care încalcă normele Codului Rutier”...parca poliția avea ca principala atribuție prevenirea încălcării normelor legale?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează