AUTO  ·  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Campionatul Național de Super Rally // VIDEO+FOTO Benny Adegbuyi, copilot pentru Mihai Leu: „Vă spun la final dacă schimb sportul” » Concluzia luptătorului

FOTO: Vlad Nedelea +25 FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de — Duminica, 12 Mai 2019, 08:48

Luptătorul Benny Adegbuyi (34 de ani) a fost copilotul lui Mihai Leu pentru câteva ture de circuit în cadrul etapei de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally.

„Am lăsat luptele pentru o zi și am venit la raliu. E o experiență pe care mi-o doream de ceva timp și astăzi am ocazia să o fac cu unul dintre cei mai buni, cu Mihai Leu. Abia aștept.

Emoțiile sunt puțin mai mari. Înaintea unui meci știu ce am de făcut, pe cine o să înfrunt. Ce voi face acum am văzut doar la televizor. Bănuiesc că adrenalina și emoțiile sunt mult mai mari. Atmosfera e mișto, e tare. Mașinile sunt tari. E super fain aici.

Îmi plac și mașinile, dar mă descurc mai bine în ring. Voi vedea după ce merg pe pistă și simt pe pielea mea cu este. Mihai Leu s-a descurcat, nu știu cum mă voi descurca și eu. Vă spun după dacă schimb sau nu sportul”, a declarat Benny pentru GSP.ro.

+25 FOTO

Primul test adevărat :)

Benny a întâmpinat o problemă chiar înainte de a testa Ferrari-ul lui Mihai Leu. Costumul de copilot a fost puțin cam mic pentru lupător, dar a perseverat și a a reușit să îl îmbrace din a doua încercare.

Se și vede. Prima provocare a fost într-adevăr costumul. Abia am reușit să mă îmbrac în el. Am urcat în mașină și nu o să mai cobor ceva timp. Nu am loc să mă mișc”, a glumit Benny.

Rămâne în ring

Așa cum a promis, Benny a revenit pentru a împărtăși experiența.

„Adrenalina e combinată cu frica. E mișto, cred că aș mai repeta asta. Centurile erau fixe, eu stăteam fix. Cred că ăsta e secretul. Din interior e ca un joc pe calculator. Se mișcă totul prea repede, parcă ia prea repede curba. Am avut încredere în Mihai, dar tot am avut o panică totală.
Eu nu cred că aș reuși. Mai bine rămân la lupte și îmi iau o bătaie. O să mai vin la raliu. Și a doua, a treia oară”, a conchis Adegbuyi .

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Dani Oțil a atras toate privirile cu bolidul său Radical SR4 la Campionatul Național de Super Rally!Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1