SPORTURI  »  AUTO  »  SIAB 2012

Bine aţi venit la SIAMB 2012! O galerie foto cu cele mai tari modele

foto: siamb.ro +49   FOTO
foto: siamb.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 14:59

Salonul Internaţional Auto Moto Bucureşti este organizat în perioada 4-8 aprilie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. GSP.RO vă oferă o galerie foto cu maşinile şi motocicletele aduse în premieră în România.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ycman
ycman  •  06 Aprilie 2012, 00:07

daca as putea sa le cer banii inapoi pe bilet .... as face-o. la primul SAB - pe atunci, a fost ceva de n ori mai frumos, desi erau la inceput. cte marci auto sunt ? lotus, volvo, mert, ford, scoda citroen, 2 lamborghini si gata, atat. pai noi aspiram la salon "international" ? chiar si la ala facut de tiriac, au fost mai multe marci.

raul4steaua
raul4steaua  •  05 Aprilie 2012, 17:19

Ca un participant la aceasta "expozitie" pot zice ca a fost un eveniment "jenant", niste "publicitate" ieftina adusa unor dealeri auto, o mica campanie electorala pentru "partid" si in rest numai chestii prezentate doar de dragul de a o face, fiecare dealer auto si-a scos in fata ce au ei prin dealership. Fetele unele aratau de parca erau saltate de la nunta.

xhthu
xhthu  •  05 Aprilie 2012, 16:56

bune ...motoare .nici masinile nu-s rele :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează