SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Button nu a fost sancţionat, rămîne victorios în Canada!

Jenson Button a cîştigat la Montreal prima cursă din acest sezon
Jenson Button a cîştigat la Montreal prima cursă din acest sezon

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 10:32

Oficialii cursei au anunţat că pilotul lui McLaren îşi va putea păstra victoria de duminică de la Montreal, care era sub semnul întrebării din cauza incidentelor britanicului cu Alonso şi Hamilton, care au fost nevoiţisă abandoneze.

Contactul între Button şi Alonso s-au petrecut în turul 38, iar cel cu Hamilton în turul 7.Stewarzii au anunţat că vor analiza totul după finalul cursei, iar decizia finală a fost că "cele două incidente sînt obişnuite, nu necesită sancţionarea pilotului".

"Nu l-am văzut pe Lewis în retrovizoare, mi-am cerut scuze. Pentru mine a fost o cursă fantastică, poate cea mai bună din cariera mea. M-am simţit excelent şi m-am bucurat enorm pentru victorie", a comentat Button.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (6)
ianis365
ianis365  •  13 Iunie 2011, 22:03

Button a fost elegant, stilat si mai ales foarte rapid. Toata lumea uita ca a fost la un moment dat pe ultimul loc si toata lumea (inclusiv eu) nu credea ca va mai intra in puncte. Daca echipa nu ar fi fost neinspirata in legatura cu pneurile inainte sa inceapa ploaia, probabil victoria ar fi fost si mai clara. Asa cum s-a mai spus, Vettel arata ca e bun doar cand este primul. As vrea sa il vad ce face cand e la jumatea cursei pe ultimul loc, mai face ceva "marele campion"? Hamilton a avut ghinion pentru ca se vedea clar o cursa excelenta pentru el. Forta McLaren, Hakkinen is vrea gloria doborata de voi Louis si Jason

osamafzr
osamafzr  •  13 Iunie 2011, 12:58

frumoasa cursa !

danrusu
danrusu  •  13 Iunie 2011, 12:22

Nici in puncte nu trebuia sa ajunga, bufonul asta !! cu 2 accidente provocate si ramase nesanctionate !! Sunt curios daca era invers era sanctionat Alonso?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează