AUTO  ·  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Campionatul Național de Super Rally // VIDEO + FOTO Dani Oțil câștigă etapa de Super Rally de la Mangalia! „Ploaie” de staruri pe circuitul de la Malul Mării

FOTO: Vlad Nedelea +20 FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 19:18

Dani Oțil a câștigat etapa de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally. Realizatorul TV a terminat circuitul în cel mai scurt timp, 2:32,025, la volanul mașinii Radical SR4.

Podiumul a fost completat de Constantin Aur și Cășuneanu Costel, ambii la volanul unor Skoda Fabia R5.

În jur de 4.000 de oameni au fost pe parcursul celor opt ore de cursă de pe circuit, dar și în Portul Turistic, acolo unde au putut admira din nou mașinile participante.

Clasamentul finalei

clsament

Vedetele s-au înghesuit la Mangalia

Etapa de la Mangalia a fost un magnet pentru staruri. Printre aparițiile de marcă s-au numărat Inna, cântăreața asistându-l pe Mihai Leu în calificări, sau Ana Bogdan, desemnată să premieze câștigătorii unei categorii.

N-au lipsit incidentele

O mașină a luat foc în startul calificărilor, iar altele au avut probleme pe traseu. Și Mihai Leu a întâmpinat dificultăți. Și-a lovit una dintre roți și a ratat calificarea în finală, dar a câștigat una dintre categorii datorită timpului excelent din calificări.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Dani Oțil a atras toate privirile cu bolidul său Radical SR4 la Campionatul Național de Super Rally!Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (1)
andrei1337  •  11 Mai 2019, 21:10

Deci a concurat la bolidul mașinii SR4 :))))))))))))))))!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1