SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Ce viteză maximă putea să atingă un Aston Martin DBS, maşina condusă de Mario Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 12:43

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un grav accident de circulaţie în Bucureşti. 

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate și probe biologice. 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, conducea un model sportiv produs de Aston Martin. Conform informaţiilor disponibile până acum ar fi vorba de un model din gama Aston Martin DBS.  

Află pe auto-bild.ro ce viteză maximă putea să atingă Aston Martin DBS!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nealiniatul
nealiniatul  •  09 Septembrie 2019, 20:52

Este o mare tragedie. Dar cum oare a ajuns o masina ca asta pe mina unui tinar de 24 de ani? In lumea civilizata, tinerii au masini si permise ca sa mearga la scoala sau la serviciu. In Romania am vazut ca este o moda timpita cu acesti copii care isi arata seara de seara muschii cu masini cumparate de parinti. Asta reflecta din nou lipsa de moralitate a imbogatitilor peste noapte si la restul lumii care vor sa tina pasul cu ei. Toate aceste lucruri si altele sunt produsul lipsei de valori in societatea romaneasca. Media, ziarele otravesc mintile oamenilor. Si nu politicienii sunt de vina , cum mai toata lumea arata, ci aceasta societate bolnava care produce acest gen de politicieni si acest gen de comportament . Poate ar fi timpul ca fiecare dintre noi, cetatenii romani, sa ne uitam in oglinda si sa ne definim sistemul de valori. Daca asta se intimpla cit mai repede, am putea opri poate alunecarea asta rapida spre un haos total.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează