SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

CNN a reconstituit accidentul lui Schumacher » Iată care au fost concluziile

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 21:11

Un reporter de la CNN, Christina MacFarlane, a refăcut pe schiuri traseul ales de Michael Schumacher în ziua accidentului, 29 decembrie 2013, de pe pîrtia de la Meribel.

Conform filmului postat pe internet, reporterul american a străbătut porţiunea de pantă din afara pîrtiei amenajate, pe care a coborît fostul pilot de F1, în doar 20 de secunde, dar a avut nevoie de două înfrînări pentru a ocoli pietrele.

În urma anchetei efectuate de autorităţile franceze, s-a stabilit că normele de marcare a pîrtiilor au fost respectate de staţiunea Meribel, schiurile utilizate de Schumacher nu au cauzat accidentul, iar acesta cobora cu o viteza normală pentru nivelul său în acest sport.

Sportivul a schiat însă în afara pîrtiei amenajate, unde a atins o piatră care l-a dezechilibrat şi s-a izbit cu capul de o altă piatră. Septuplul campion mondial a fost operat pînă acum de două ori din cauza multiplelor leziuni craniene suferite, acesta aflîndu-se de 10 zile în comă indusă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Ianuarie 2014, 17:28

Putea si Schumi...sa nu dea in gropi ...sa franeze la timp ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează