SPORTURI  »  AUTO  »  CUPA REŞIŢA 2012

Crina, pilot profesionist! » Vedeta Antenei 1 a participat la Cupa Reşiţa 2012

Fericită la finalul cursei de evoluţia ei // Foto: rallyzoom.ro +2   FOTO
Fericită la finalul cursei de evoluţia ei // Foto: rallyzoom.ro

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 iulie 2012 18:58

Prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a concurat la Reşiţa, într-o cursă de viteză în coastă, pe unul dintre cele mai dificile trasee din România.

Lumea o ştie pe Crina Abrudan doar de la pupitrul ştirilor sportive sau la de la anumite evenimente mondene. În week-end, ea i-a şocat pe toţi cei care au văzut-o participînd la o cursă de raliu!

Crina a debutat oficial în cursele de viteză în coastă din România, după ce anul trecut a mai avut legătură cu motorsportul, dar din postura de co pilot. De această dată, singură în maşină, Crina a reuşit să treacă linia de sosire, chiar dacă s-a clasat pe locul 35 din 40 de piloţi. "Cupa Reşiţa s-a desfăşurat la poalele muntelui Semenic.

Avînd în vedere faptul că am fost prima dată singură la volan într-un astfel de concurs şi pe un astfel de traseu, e bine că am ajuns la final! Important e că nu am ieşit deloc în decor, iar maşina e neatinsă", a spus Crina imediat după cursă.

Vedeta Antenei 1 a avut emoţii mari, dar maşina de concurs, o Skoda Fabia TDI de 180 de cai-putere, a ajutat-o să nu aibă deloc probleme pe traseu. "Am avut emoţii foarte mari, dar sînt fericită că totul s-a terminat cu bine.

Anul acesta nu mai am cum să concurez pentru că voi pleca la Jocurile Olimpice pentru Antena 1, dar la anul, cu siguranţă mă voi întoarce la volanul maşinilor de curse", a declarat Crina la finalul concursului de la Reşiţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează